Enllaç amb la informació general sobre el Programa Diploma: aquí

El Programa de Batxillerat Internacional, són estudis de batxillerat, de dos anys de durada, amb un currículum rigorós i equilibrat que suposa una excel·lent preparació tant per l’educació superior com per la vida adulta en una societat global. 

El programa, validat per la International Baccalaureate compta  amb el reconeixement  de prestigioses universitats internacionals.

Voramon és un programa d’excel·lència acadèmica amb un enfocament holístic de l’aprenentatge que respon a que l’alumnat  pensi críticament i sigui capaç de tenir una aproximació a problemes reals i propiciar solucions creatives.

L’objectiu fonamental del programa de Batxillerat Internacional és el de formar persones amb mentalitat internacional i amb capacitat d’intervenció de forma crítica en la transformació i millora de la societat. Volem que els nostres alumnes contribueixin a construir un món millor mitjançant l’enteniment mutu i el respecte intercultural.

La International Baccarauleate , és una fundació sense ànim de lucre que va ser creada a Ginebra (Suïssa) el 1968 i que actualment compta amb diferents seus arreu del món. Els seus programes van des dels 3 als 19 anys en diferents etapes.  Treballen amb rigor acadèmic i personal, formant alumnes per afrontar els reptes futurs amb optimisme, mentalitat oberta, capacitat d’adaptació a situacions complexes i amb compromís social.

Per què fer el Programa de Batxillerat Internacional amb nosaltres

  • És un programa que ofereix una amplitud i profunditat acadèmica que afavoreix l’accés a la universitat.
  • Compta amb el reconeixement de les  universitats de més prestigi internacional. Cada any  més de 3.300 alumnes del programa a nivell mundial demanen accés a universitats de prestigi de més de 90 països.
  • És un batxillerat diferent en filosofia i en metodologia on els alumnes gaudeixen d’experiències educatives significatives i enriquidores amb capacitat per aprendre de forma independent.
  • Desenvolupa una mentalitat internacional, multicultural i oberta que facilita la interacció dels i les alumnes en entorns volàtils, incerts, complexos i ambigus (VUCA).
  • No prepara exclusivament per aprovar exàmens, sinó que es diferencia d’altres batxillerats en que anima al seu alumnat a desenvolupar-se en el plànol intel·lectual, emocional i ètic a més de l’acadèmic.
  • Els grups són reduïts afavorint un ensenyament personalitzat.

Descarregueu-vos el dossier amb informació detallada el BI pel curs 2020-21: Dossier

Un programa de qualitat que:
Demana rigor intel·lectual  i excel·lència acadèmica sustentada en el treball de l’alumne
El currículum està en constant revisió i és complert, rigorós i equilibrat, oferint una base sòlida per emprendre estudis superiors
El professorat participa constantment en processos de formació i qualitat

Dossier- Brochures

Català

Español

English

Français