Formar part de Voramón és formar part d’una comunitat internacional de joves amb interessos comuns i també diferents.

Voramón és un lloc on descobriràs un nou entorn, a on coneixeràs gent nova i faràs nous amics amb qui podràs compartir els teus interessos, inquietuds i punts de vista.

Aprendràs d’una forma diferent ja que a Voramón, els aprenentatges es viuen i s’experimenten.

T’obrim la porta a estudiar a universitats de renom internacional de més de 90 països diferents.

Per a fer el Batxillerat Internacional, comptem amb espais funcionals, equipats i adaptats que tenen com a objectiu desenvolupar les competències i la metodologia del programa.

L’espai del Batxillerat Internacional

Les instal·lacions del Batxillerat Internacional són al C/ García Fària, 73 de Barcelona.

Es tracta d’un edifici singular a la zona de Diagonal Mar, un dels edificis del complex de la Illa de la Llum. Un espai adequat per a la impartició del programa, en un entorn ben comunicat, en ple front marítim, amb zones enjardinades i properes als principals campus universitaris.

Les instal·lacions són noves, àmplies i polivalents;  amb aules, sales de treball, biblioteca i laboratoris.

Interiors
Exteriors

Més enllà de l’espai d’aprenentatge. El Poblenou, districte de la innovació

El Poblenou és avui el districte de la innovació de Barcelona on es concentra una part important de la indústria creativa i tecnològica de la ciutat.

El Poblenou viu en constant evolució i el seu passat industrial s’ha transformat donant pas a la creació d’indústries dels sectors del disseny, les TIC, l’educació o la recerca universitària.

Avui, el barri és una de les zones de major atracció de talent jove amb mentalitat transformadora, global i internacional

Del Poblenou al món

Voramón t’obra la porta a una nova comunitat, internacional i global, amb infinites oportunitats de futur. Segueix la comunitat internacional de Batxillerat Internacional a les xarxes: